Instagram

mögelbarn

Har jag muskelvärk från igårkvällens dans med ELIAS bebisen eller träning xD !?
Inbillar mig nog bara. Sovit superduper bra idag, skippade datorn på kvälle, stängde alla ljus och gardiner och somnade till vinden blåst där ute, hade också fönstret uppe före jag somnade = drömsömn
Alla bara käkar räkmackor och tävalr chins i fitnessfestivalen i göteborg medan jag steker ägg i kokosolja, vem vinner !? 
 
är bara så avundsjuk, skulle åkt genast dit om jag hade haft chansen! röda korv-tummaen ner.
Nivet ju att imorgon är det nummer 1 i kalendern, tagga! Vad har ni för kalender? Kanske kinder eller barbie? Eller ingen alls, eller buu-klubben? Eller choklad som jag! Ska inte smygäta, fast jag gjort det varje år, detta år blir det vakt och bestraffning om jag äter nummer 24 före julafton! skoja bah, ska dela min med pappa då han tycker synd om sig själv och sparar pengar och klarar inte av att köpa godis till sig själv, överlever på pirkka/rainbow korv, fast skyll sig själv, här ska jag iaf använda mina sista slantar och köpa en proddedryck, vadå sockerbomb? Nää bara gott ju och mättande! 
 
 
 
Jag ska nog ta och ringa Matilda, nykteristen, så jag inte är ensam om att få ångest att jag inte är ute och festar, vi kan festa hemma istället, med mögelost och pepparkakor!