Instagram

Lite snygg får man ju vara

Sprungit på ärenden heeeladagen. Sen fick syrran någon magbacill och är sjuk nu. Eller inte, för nu är hon plötsligt på fest. Aja, hoppas verkligen inte det smittar mig! Imorgon är det ju Miley Cyrus ! Faan va tufft, har alltid gillat hennes stil och nu är hon ju ännu "sjuk" än vad hon någonsin varit! Taggad som tusan!
 
Idag är det den dagen då alla slutar skolan här i Finland. Alla mina vänner blev studenter. Man funderar ifall jag ångrar mig, att jag inte började igen? Ska jag vara ärlig, ångrar jag ingenting, jag tar alltid mitt välmående i förhand.. Så det är jag stolt över. Men en sak man lite funderar på, hur hade det varit om jag hade blivit student? Ifall jag hade stått där med alla andra? Hela släkten och familjen som väntar på mig och vill fira för att man äntligen är klar med skolan. Man kan kalla sig vuxen. Man kan kalla sig smart. duktig. bra. och säga "i made it".
 
 
Men som sagt, ångrar jag det? Nej det gör jag inte. Kanske jag gör det om 10 år, nästa år eller när jag är 80 år gammal. Men jag gör det inte nu. Jag vet att jag gjorde rätt beslut. Och ifall jag vill bli student, kan jag alltid bli det, när som helst. Det finns en andra chans för alla. 
 
Nu har jag ätit 3 portioner lövbiff, halloumisallad och liiite vitlöksbatong obs, ej glutenfritt och jag mår sådär superdåligt just nu och min mage skriker efter hjälpt. Har druckit vin och varmt vatten på det, men allt blir bara värre. Ska ligga lite och vila, sen blir det utgång för mig. Känns att jag inte behöver fixa mig så mycket då det inte är mig man firar, men liiite snygg vill man ju vara.