Instagram

finaste ni

jag måste nog säga, jag har världens finaste läsare. Tex en tjej som skrev såhär:
 
Jag kommer läsa dina mejl om och om igen (har jag redan gjort faktiskt )
Tack för att jag kan vara så öppen, jag skäms inte som jag nästan alltid gör för det känns verkligen så rätt att berätta
för dig, just precis DIG! 
Du ger mig så mycket inspiration, du är bäst 
1000 pussar och kramar til vackra Amanda!
 
HUR HÄRLIG FÅR MAN INTE VARA!?!?!? :) 
 
Ni lyser upp min dag av dessa mejl/kommentarer, tack så himla mycket. Är så glad att jag kan inspirera er och framförallt hjälpa er. Det betyder en massa, ni är bäst, en massa kramar, ni vet vem ni är <3
 
 

Bäst

Faan va bäst, började morgonen med perfekt start, sen en sväng till stan och nu har vi storhandlat. Glömde även min lederjacka i baren på min födelsedag (vadå typ ett år sen) iaf har jag äntligen en ny, ett måste i gaderoben... inte undra på varför det aldrig finns min storlek på de snyggaste kvar, men denna är bra att dra på sig då man har bråttom! Skinnjackan börjar bli tok för varm just nu.. på tal om vart, sjuukt hur jag svettades på stan och i butiken, fyfan. Gick som en racerkanin också, blir stressad av mycket folk. Men fick alla program ordnat, var på ett "talk" (känns mer coolt att säga så) med min psykolog och äntligen kan jag slappna av (latmask nu för tiden). Värker grymt i såret så jag riktigt får suga in magen av värk. Känns som ett knivhugg typ. Har minskat värktabletterna då min mage mår skit av det, så får väl lida pin för att må fin(t). 

Glad vapp! Vill också och festa, dricka i solskenet, ha picknick med vännerna och använda en studentmössa. Men nä har ingen mössa och har ingen vän, får väl bli picknick med hunden här. Känns lagom bra.

VÄRLDEN GLADASTE TJEJ BTW, JAG FÅR BÖRJA TRÄNA OM EN VECKA. okej bara lätt, lite benen som inte tar på magmusklerna, MEN HERREJÄVLAR TRÄNA!!!!!!!!!! som det känns nu kan jag inte ens lyfta en matkasse eller gå några km, men vi hoppas på ett mirakel.