Instagram

dag 2

Ännu en lång dag i klassen över,vi avslutade med fotbollsmatch och terminator 2 på tv, haha vilken sugande film. Men är man övertrött och skrattar åt allt duger typ allt.

2 dagar kvar i skolan! saknar lite hemlagad mat och min egen säng! Ha en grym Fredag kväll och halloween! :)Kategori:

pt-skolan

Jag och typ 3 andra har blivit valda att pröva Firstbeat dessa fyra dagar vi är här. Det är en maskin som sitter på kroppen och
mäter allt möjligt, bl.a. puls, hjärta, stress, återhämtning, träning, ifall man är övertränad, osv vad man gör under dygnet och hur det påverkar kroppen. Intressant!!! Mitt resultat kommer bli kaos, jag är ju stresskungen haha!

Lite andra bilder också från utsikten, var sjukt läskigt igår då de inte har någon belysning och så skulle jag hitta ensam ti de lilla stugorna på halloweenkvällen, haha finns en liten rädd amanda i mig också ;) igår tränade vi också ett sjukt pulshöjande pass och alla var helt döda efter massor med skola och fakta hela dagen så ingen orkade riktigt pressa,men gud så roligt och vilken adrealin! ångrar lite att jag inte tog med mitt wheyprotein, aja aminosyrorna får duga! dock har jag typ bara 3 skopor kvar :( bästa Amino magic från scitec nutrition, ALDRIG prövat bättre! hoppas deras andra aminos är lika bra, tänkte klicka hem några! :)


Kategori:

:()

Alltså på ett sätt bryr jag mig inte. Men på ett annat sätt blir man lite ledsen ju, att några rutor får er att vilja anmäla min bild. Okej troligen var det ingen bloggläsare, men if it was, varför läsa mina inlägg och kolla på mina bilder ifall det stör dig? Jag vill ju bara inspirera, hjälpa andra och dela med mig min resa, verkligen inte skapa något problem för synen eller öronen. Aja,jag kör på mitt race, hoppas någon vill följa det ändå! denna kille verkar vilja det iaf, haha fick den skickad i instagram, guud va sött, made my day! :D 

Kategori: