Instagram

Inga konstigheter

Har nyss varit på spinning och pump-träning där efter, hade 100% energi där, men just nu somnar jag nog när som helst. Har också åtit en chokladbollsgröt till frukost, sjukt gott och så bakade jag mikro-scones (för de lata). 
Bredde på smör, peanutbutter (Hittade en liten burk för 10 kronor!!! sjukt billigt, utan socker och tillsatsämnen också, var typ 200g, men räcker för mig idag!)
 
Ska samla krafter och sen iväg på jobb till stan, kvällen spenderas väl av läsande och slicka upp jordnötssmörsburken. Inga konstigheter!
 
 
 
 

Inte bara en låt

Nu har hela beyonces låt "pretty hurts" kommit som musikvideo. Visade ju ett litet "klipp" förut, här är hela musikvideon;


Snigel

Idag har jag läst 20 sidor.. och har googlat VARENDA ord. Seriöst!!!!
Translator är jättedålig, så har fått använda finska-svenska ordboken också, alltså detta har tagit typ 3-4h. helt sjukt!

Hoppas något iallafall har blivit kvar i hjärnan! provet är inte detta veckoslut, utan det nästa. Alltså har EN VECKA på mig att läsa !??!?!?! En VECKA!?!? och har 112 sidor kvar + kunna namnen på alla muskler, veta deras ursprung, fäste och funktion!
 
VIll inte stressa upp er, alla i min skola kunde dubbelt mer än jag, så tror detta inte är så svårt egentligen för alla. Men för mig är det bara det, så jag får jobba lite extra hårt. Men nono excuses, nu läser vi!
 
Tränade också, men gick riktigt tummen ner träning, berodde nog på att jag var vaken på natten, kom ihåg sömn är viktigare än ni tror! jag är som stålmannen själv då jag sovit 9h, och då jag sovit 4h är jag en snigel med ett ett skal på ryggen som väger några tusen kilo. You know the feeling?
 
Men jäävlar vad jag lär mig.. helatiden, huvudet är fullt! Detta är såå intressant, men svårt.
Ah, nu ska jag fortsätta läsa, förrän jag går och äter kvällsmål och sova.. väckning 05.00!