Instagram

Lite snygg får man ju vara

Sprungit på ärenden heeeladagen. Sen fick syrran någon magbacill och är sjuk nu. Eller inte, för nu är hon plötsligt på fest. Aja, hoppas verkligen inte det smittar mig! Imorgon är det ju Miley Cyrus ! Faan va tufft, har alltid gillat hennes stil och nu är hon ju ännu "sjuk" än vad hon någonsin varit! Taggad som tusan!
 
Idag är det den dagen då alla slutar skolan här i Finland. Alla mina vänner blev studenter. Man funderar ifall jag ångrar mig, att jag inte började igen? Ska jag vara ärlig, ångrar jag ingenting, jag tar alltid mitt välmående i förhand.. Så det är jag stolt över. Men en sak man lite funderar på, hur hade det varit om jag hade blivit student? Ifall jag hade stått där med alla andra? Hela släkten och familjen som väntar på mig och vill fira för att man äntligen är klar med skolan. Man kan kalla sig vuxen. Man kan kalla sig smart. duktig. bra. och säga "i made it".
 
 
Men som sagt, ångrar jag det? Nej det gör jag inte. Kanske jag gör det om 10 år, nästa år eller när jag är 80 år gammal. Men jag gör det inte nu. Jag vet att jag gjorde rätt beslut. Och ifall jag vill bli student, kan jag alltid bli det, när som helst. Det finns en andra chans för alla. 
 
Nu har jag ätit 3 portioner lövbiff, halloumisallad och liiite vitlöksbatong obs, ej glutenfritt och jag mår sådär superdåligt just nu och min mage skriker efter hjälpt. Har druckit vin och varmt vatten på det, men allt blir bara värre. Ska ligga lite och vila, sen blir det utgång för mig. Känns att jag inte behöver fixa mig så mycket då det inte är mig man firar, men liiite snygg vill man ju vara.
 
 

Blond tjej

Tränade idag också.. och igår också.. och dan före det.. vem bryr sig? JAG. För vad i helsike, antagligen så är det för jag inte tränat på länge eller så är det det jag mera tror på: vätskebrist. Dagarna har bara sprungit förbi och det första jag gör på morgonen är att dricka 3 koppar kaffe. Gissa hur stora kaffekopparna är? De rymmer mellan 3-4 dl. Då mår man ju inte så bra. Men så äter man lite och mår bättre. Det går några timmar tills lunchen och det ända jag druckit under den tiden är antagligen celsius eller jacked fuel och eventuellt knaprat på någon frukt och nötter. Under dessa några timmar har jag svettats som en idiot, för det gör jag alltid, varmt eller kallt, gör det helatiden. Och så är det träningsdags, lite mera svett bort.... jaja som sagt, vem bryr sig? Det jag vill komma fram till att jag troligen har vätskeförlust. Inget farligt. Men farligt för träningen. Prestationen har varit nere på botten och huvudet känns tungt och värker dagen lång. Vad kan jag göra åt saken? Dricka mindre kaffe och dricka mera vatten såklart. Sköta om mig själv. Vakna en natt utan sendrag. Jobba bättre på gymmet. Bli piggare och rena kroppen. Så från och med idag kommer jag gömma två stycken 1,5 liter cola flaskor fyllda med VATTEN inte cola.. och då dagen är slut ska jag ha druckit allt. AMEN.