Instagram

dagens flygmat

har snart varit vaken i två dygn och är intens trött! har rest ca 30h nu och är helt slut i kropp efter allt sittande men huvudet fattar inte om det är natt eller dag. vi fick iaf nyss lunch, middag, första var en tapas av sushi, köttbullar, curryris, råfisk, någon slags ratatoullie med kyckling och en sallad med dressing som smaka salt. gott! men minimala portioner. sen fick vi fruktsallad och grönt te till efterrätt. snacks bl.a. saltadd nötter och riskakor och kaffe, middag blev simpel kfc donut och friteradkyckling, och en coleslaw sallad och en chokladvalnötskaka till efterrätt.tror min hjärna går på övervarv. fattar ingenting. ska kolla på hobbit filmen nu, så går 3h snabbt förbi.hörs!

tokyo

hej alla =)sitter på flyget till tokyo från cairns, sovit hela resan förutom på matpauserna (ända roliga ju) och funderar hur fan jag kommer få sömn inatt. några timmar kvar, sen ska vi övernatta i ett hotell i tokyo. "yippiee i guess" ? nä, efter allt skit ja fått från japaner vill jag inte gå nåra det landet mer. men nu har jag inga val!hatar att man blir så uttorkad på flyget, har redan börjar smått lossna skin, borde ha scrubbat mig innan ju!! okloka jag..en jäkla stor del av mig har ångest nu att åka hem. vill inte. vill bli i sol, värme, lyckan.. vem skulle inte leva i paradiset året om liksom?har iaf en massa kul saker hem. bl.a. sportkläder från lorna jane, timtams (aussies bästa choklad) , australienskt kaffe (20 dollar wtf), en karta över australien som minne på väggen och om jag åker lite längre tid nästa gång kan jag pricka ut alla ställen jag besökt.sen proteinbars, regnsskogschampo osv.. slängde typ hälften av kläderna jag tog med. De stank saltvatten blandat med sand och skulle ändå inte ha rymmats i väskan mer. skriver mer om resan hemma sen, vid min egen sköna pc (ja jag är en pcnörd, tål inte ipads och laptops)säger bara, har en 200kgs japan bakom mig(inget emot överviktiga) som rapar, fiser, luktar sjögräs eller bläckfisk och öppnar en ny öl eller chipspåse varje kvart och toletten luktar bomn efter honom. d.ö.r.men ha det bra läsare!saknat bloggen lite också ;), kram på er alla <3

som jag skrev på instagram, har jag gått ner jättemycket i vikt under resan, gör alltid det då jag reser. förloraf både muskler och fett.. hatar det.har jättesvårt att prata om det, men känslan jag har ger mig världens största klump i halsen, och en känsla att jag bara vill fly.varje gång jag vaknar på morgonen(och varje gång jag ser en spegel) vill jag bara kräkas. alla minnen kommer på en och samma gång i huvudet. jag blir alldeles svag i kroppen och vill gömma mig under marken. det är då mitt ansikte blir smalt och ögorna större, hamsterkinderna försvinner och jag set bara sjuka jag i spegeln,det förstör min resa varjegång, har svårt att njuta för jag tänker att jag ser för smal ut, har svårt att välja maträtt om folk undrar varför jag inte tog en mcdonalds, kan varken se eller röra gymmet, då skulle jag troligen få panik att jag blir ännu smalare.men fick en fin kommentar av min vän, hon sa att jag borde njuta av resan och ta nya tag hemma sen.hur svårt det än är, har hon rätt. det bästa är iallafall (lite sorligt också) att jag slipper hem och kan börja träna upp mina muskler igen och att äta tills jag spricker så jag får mina former tillbaka,vet inte hur mycket jag gått ner, men alla shorts jag tog med är för stora så de faller ner och har svårt att fatta vem jag är i spegeln.jag vet det låter dumt, men det är en jäkla tung grej för mig, jag hoppas att det försvinner med åldern.