Instagram

Rosa molnet framför mig

Goddag!
 
Idag mådde jag som en ängel då jag vaknade, sjukt utvilad och haft en underbar kväll igår. Tog också magnesium för jag lade mig, kan det påverka nattsömnen? Sovde sjuuuukt bra. 
 
Idag är det renovering på gång, får se om latmasken jag hjälper till nåt. Annors får jag vara fotograf istället, eller husmor. Pappa önskade ugnskorv, vilket jag snällajättegärna hoppar över, HATAR korv och allt med det att göra, eller visst påläggsskinka är en helt annan grej, men korv blä. Till och med en hotdog, varm korv, där skulle jag välja en varm ost istället. Korv och jag går inte ihop. (bara så ni vet ifall vi går på dejt nångong)
lol, orkar inte flumma mer, ska ut och springa nu, tyvärr, kommer böla. Men mina nya aminosyror har hjälpt mig de flesta gångerna, är heeelt sjukt imponerad vilken effekt de ger! Musklerna har slutat få mjölksyra och jag svevar på molnen (nästan, ifall man inte räknar med att jag flåsar och springer och dör svettdöden)
 
1 gång i veckan cardio är nästan värre än alla dagar cardio, då blir man typ van med det. Eller? Nu är det typ som "djävulens dag" den dagen man ska ut och springa. HAHA nä nu överdrivert jag, jag älskar ju att springa, men inte då man ätit nyss eller bara är trött och slö ELLER SOM NU = TRÄNINGSVÄRK I BENEN. Är typ bara rädd för att misslyckas, rädd för att det ska gå segt framåt och lida hela vägen, då måste man ändå pina sig hem igen haha. Men okej om jag ska vara ärlig, är det sjukt skönt att springa i den friska luften och då jag lyckas, ja då är det UNDERBART, jag le:r genom hela rundan och känns att jag flyger eller är sångaren till dunket i hörlurorna, känns att jag är på världens bästa fest eller världens lättaste fjäril som dansar i en värld full med kärlek,rosa moln, fluffiga hästar osv......... TYP.
 
(bild från google, måste säga att personen som ritat denna är en konstnär!)
 
 
1 Maja:

skriven

Det är ju så himla härligt att känna vinden flyga förbi en när man springer! Att andas in den friska luften och känna sina egna andetag! Ha en bra lördagskväll fina du, kram :)
www.healthymaja.devote.se

2 E:

skriven

Magnesium kan verka avslappnande och ett bra kosttillskott att prova kvälstid om man sover dåligt :)
Det är alltså mycket nöjligt att du sov så bra på grund av det, men inte nödvändigtvis.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: